περιστέρι στόχων αργίλου παιχνιδιών πυροβολισμού

August 12, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για περιστέρι στόχων αργίλου παιχνιδιών πυροβολισμού

Οι στόχοι αργίλου πυροβολισμού περιβάλλοντος της Holly Wuxi γίνονται από ένα μίγμα πίσσας και κονιοποιημένου ασβεστόλιθου για να επιτύχουν εκείνο τον υπολογισμό της διάρκειας και της εφθραυστότητας που σπάζουν όταν χτυπιούνται από μερικούς σβόλους shotshell. Υπάρχουν βιοδιασπάσιμοι στόχοι που διαλύουν με τον καιρό στο χώμα.
Ο στόχος περιστεριών αργίλου ασφάλειας της Holly Wuxi είναι φιλικός προς το περιβάλλον και μη τοξικός. Αυτοί οι ζωηρόχρωμοι στόχοι πυροβολισμού είναι εύχρηστοι και εύκολο να δουν στον αέρα. Ο στόχος αργίλου ασφάλειας περιέχει τη φθορισμού σκόνη που εκρήγνυται σε μια ριπή όταν χτυπιέται ο στόχος. Ο στόχος περιστεριών αργίλου ασφάλειας ασκεί μεγάλη οπτική επίδραση. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για ο τομέας ή η σειρά. Γίνοντας για την παγίδα, skeet, τους αθλητικούς αργίλους ή τον ψυχαγωγικό πυροβολισμό, αυτός ο βιοδιασπάσιμος στόχος πυροβολισμού αργίλου είναι χρησιμοποιήσιμος και στις hand-set και αυτόματες μηχανές παγίδων. Οι σκοπευτές μπορούν να προκληθούν με να ασκήσουν μόνο ή με τους φίλους. Κάθε κιβώτιο περιέχει 150 δίσκους, έτσι οι στόχοι αργίλου είναι αφθονία για να κρατήσουν τη διασκέδαση όλη την ημέρα. Τους χρησιμοποιήστε για να βελτιώσετε το συντονισμό μάτι-χεριών στοχεύοντας σε έναν κινούμενο στόχο. Ο στόχος αργίλου θα ωφελήσει και θα ακονίσει άλλες δεξιότητες κυνηγιού επίσης.
Το Wuxi Holly καινοτόμησε την προστασία του περιβάλλοντος μέσα στη βιομηχανία στόχων. Προσπαθούμε να συμφιλιώσουμε την οικολογική υποχρέωση με τους υψηλού επιπέδου στόχους.
Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τις φυσικές χρωστικές ουσίες που ανταποκρίνονται στα περιβαλλοντικά πρότυπα. Είναι εξαιρετικά υψηλή εκτέλεση και χρησιμοποιούνται τώρα σε πολλούς εθνικό και διεθνή ανταγωνισμό. Τέλος, όλη η συσκευασία μας αποτελείται από τα ανακυκλώσιμα υλικά.
Ο στόχος αργίλου πυροβολισμού περιβάλλοντος είναι ένας νέος τύπος του διασπάσιμου στόχου αργίλου που αναπτύσσεται για να αντικαταστήσει την άσφαλτο, υλικός στόχος ρητίνης στην υπάρχουσα αγορά.
Οι στόχοι αργίλου μας είναι με τη σταθερή τροχιά πτήσης, την αντίσταση ισχυρού ανέμου και τα ευδιάκριτα χρώματα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν την προσιτότητα αθλητών το μέγιστο των δυνατοτήτων του, συγκρίνοντας με άλλους στόχους πισσών, οι στόχοι μας είναι διασπάσιμοι και περιβαλλοντικοί, οι στόχοι μας ήδη χρησιμοποιημένος σε πολλούς εσωτερικούς ανταγωνισμούς και ήταν καλά - λαμβανόμενος με τους αθλητές και τους προπονητές καθώς επίσης και τους ξένους χρήστες και τις επιχειρήσεις, αρχίσαμε βαθμιαία να προωθούμε τα διεθνή πρότυπα πωλήσεων.
Εκτός από το στόχο αργίλου, η επιχείρησή μας έχει επίσης άλλους αθλητισμό και προϊόντα ψυχαγωγίας, όπως treadmill το χαλί, barbell το μαξιλάρι, από το πιάσιμο, το χαλί γιόγκας, και τον προωθητή στόχων αργίλου.