Ο λαστιχένιος πίνακας μόνωσης είναι πολύ καλή επίδραση μόνωσης

July 23, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο λαστιχένιος πίνακας μόνωσης είναι πολύ καλή επίδραση μόνωσης

Ο λαστιχένιος πίνακας μόνωσης είναι πολύ καλή επίδραση μόνωσης
Το πλεονέκτημα των λαστιχένιων και πλαστικών κατασκευαστών πινάκων μόνωσης είναι ότι τα προϊόντα παραχθε'ντα έχουν την πολύ καλή επίδραση θερμικής μόνωσης και μπορούν να σώσουν την ενέργεια. Αυτό συμφωνεί με την ανάπτυξη της The Times, και φυσικά είναι ευκολότερο να αποκτηθεί η αναγνώριση των πελατών. Το πλεονέκτημα είναι η παραγωγή. Το προϊόν είναι πολύ μαλακό, είναι πολύ κατάλληλο να κατασκευάσει, και μπορεί να κερδίσει χρόνο και προσπάθεια.

Το τρίτο πλεονέκτημα είναι ότι τα προϊόντα παραχθε'ντα είναι πολύ καλά για την προσαρμογή θερμοκρασίας, δηλ., οι απαιτήσεις θερμοκρασίας δεν είναι υψηλά, έτσι η επίδραση θα είναι καλύτερη. Τα ανωτέρω πλεονεκτήματα φέρνουν την προστασία στην ανάπτυξη αυτού του κατασκευαστή, φυσικά το προϊόν Α είναι πράγματι ένα καλό προϊόν αντάξιο της ένωσης, και θα έχει αναπόφευκτα μια πολύ εντυπωσιακή αγορά.

 

WUXI κλειστό το η HOLLY φύλλο αφρού πόρων λαστιχένιο χρησιμοποιείται για heat-insulating και την θερμότητα-συντήρηση του κοχυλιού των μεγάλων δεξαμενών και της διοχέτευσης με σωλήνες στην κατασκευή, την επιχείρηση και τη βιομηχανία, μόνωση θερμότητας των αεραγωγών των κεντρικών κλιματιστικών μηχανημάτων, η μόνωση θερμότητας των κοινών σωλήνων των οικιακών κλιματιστικών μηχανημάτων και τα αυτοκινητικά φύλλα αφρού Epdm πόρων αέρα κλειστά conditioners.HOLLY λαστιχένια χρησιμοποιούνται ευρέως στην προστασία του αθλητικού εξοπλισμού, στα μαξιλάρια και τα κοστούμια κατάδυσης. Το λαστιχένιο φύλλο αφρού νεοπρενίου υψηλής πυκνότητας της HOLLY χρησιμοποιείται στην υγιή απομόνωση τοίχων, την υγιή απορρόφηση στους αεραγωγούς, και τον ήχο - απορροφώντας διακοσμήσεις στα διαστήματα ψυχαγωγίας. Το αλεξίπυρο λαστιχένιο φύλλο αφρού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντίσταση κλονισμού και την ανακούφιση πίεσης στα όργανα και τον εξοπλισμό.