Πρόβλεψη της ζωντανής ραδιοφωνικής μετάδοσης: Υψηλά χαλιά χαλί-κουζινών πατωμάτων συνήθειας Qality

August 17, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρόβλεψη της ζωντανής ραδιοφωνικής μετάδοσης: Υψηλά χαλιά χαλί-κουζινών πατωμάτων συνήθειας Qality

Γειά σου η καθεμία, αυτό είναι ΔΙΕΘΝΉΣ ΕΜΠΟΡΙΚΉ Co. WUXI HOLLY, ΕΠΕ. Στο χρόνο 2 μ.μ. Κίνα στις 18 Αυγούστου 2021, θα έχουμε μια θαυμάσια ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση.

Το ζωντανό θέμα ραδιοφωνικής μετάδοσής μας είναι για τα υψηλά χαλιά χαλί-κουζινών πατωμάτων συνήθειας Qality. Καλωσορίστε στο ζωντανό δωμάτιο για να πάρετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Το ζωντανό περιεχόμενο ραδιοφωνικής μετάδοσής μας περιλαμβάνει τα εξής:

Άνοιγμα, εισαγωγή επιχείρησης

Treadmill χαλί, χαλί γιόγκας

Χαλί αντι-κούρασης

Λαστιχένια λαβή, barbell μαξιλάρι

Προωθητής στόχων αργίλου, στόχος αργίλου (τηλεοπτική αναπαραγωγή ήχου)

Η ζωντανή σύνδεσή μας:

το https://watch.alibaba.com/v/7d191111-3d48-4db6-9a68-905225d46aac?referrer=SellerCopy

 

 


Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΕΜΠΟΡΙΚΉ Co. WUXI HOLLY, ΕΠΕ βρίσκεται σε Yixing, Jiangsu, Κίνα. Είναι δίπλα στη Σαγκάη που είναι το κέντρο οικονομίας, χρηματοδότησης και εμπορίου της Κίνας. Καθιερωμένη το 2012, η Holly είναι εσωτερικός πρόδρομος στην παροχή των διαφορετικών ειδών αθλητικών εμπορευμάτων και σχετικών προϊόντων για την ικανότητα. Σύμφωνα με την αρχή «του πελάτη πρώτα», η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί σε μια περιεκτικές παραγωγή, εμπορικές συναλλαγές, ένα σχέδιο και μια υπηρεσία επιχειρηματικής ενσωμάτωσης. Μετά από τα έτη εξερεύνησης και πρακτικής, έχουμε ενισχύσει το ολοκληρωμένο επιστημονικό ποιοτικό σύστημα καθώς επίσης και το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας εξάγουν σε περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Νοτιοανατολικής Ασίας, την Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Κεντρική και Νότια Αμερική, Αφρική και ούτω καθεξής. Για χρόνια, έχουμε κερδίσει την μεγαλύτερη μέρος της εμπιστοσύνης και της υποδοχής των πελατών μας από το εξωτερικό. Η ομάδα της Holly επιμένει «σε απευθυνόμενο στην αγορά, τους πελάτες πρώτα και την πίστωση πρώτα». Με βάση μια ανοικτή και φιλομαθή νοοτροπία, για τις επισκέψεις και την καθοδήγηση των πελατών από το σπίτι και στο εξωτερικό.

Καλωσορίστε στο ζωντανό δωμάτιο για να πάρετε το συγκεκριμένο περιεχόμενο.